Tarieven 2024

Voor 2024 hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Onze zorg declareren we bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding die u krijgt van uw verzekeraar, hangt af van de aard en voorwaarden van uw verzekering. Fysiotherapie wordt nog slechts in bijzondere gevallen vanuit de basisverzekering vergoed, in alle overige gevallen heeft u een aanvullende verzekering nodig. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoed, is het verstandig uw polis goed door te lezen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Het kan zijn dat u gekozen heeft voor een polis met specifieke beperkingen. Hierdoor betaalt u minder premie. Echter, het kan zo zijn dat hierdoor behandelingen door ons toch niet vergoed worden. Een voorbeeld is de verzekering van Just (een label van CZ).  

Wilt u weten welke vergoedingen de verschillende zorgverzekeraars hanteren voor fysiotherapie? Klik dan hier

Wanneer de kosten van fysiotherapie niet (meer) vergoed worden door uw basisverzekering ontvangt u hiervoor een rekening van uw zorgverzekeraar of rechtstreeks van ons. Wanneer u een rekening van onze praktijk ontvangt hanteren wij onderstaande tarieven. 

Bij verhindering graag 24 uur van tevoren afmelden, anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Tarieven buiten de zorgverzekering

Voor behandelingen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, hanteren wij in 2024 de volgende tarieven. Indien u onvoldoende verzekerd bent en financieel niet in staat bent om fysiotherapie te kunnen betalen, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Screening, intake en onderzoek na screening €54,10
Fysiotherapie per keer €45,80
Toeslag bezoek aan huis €21,95
Manuele therapie €58,50
Oedeemtherapie €58,50
Telefonisch consult of videoconsult €45,80
Rapportage aan derden, uitgebreide rapporten €97,90
Chronische fysiotherapie tot aan de 20e keer €35,00
Door ons verstrekte verband- of hulpmiddelen kostprijs
Niet nagekomen afspraak/ niet tijdig afgezegd 100% van het tarief