Onze locatie

FysioHub-Nijmegen bevindt zich in HAL 2 op het oude fabrieksterrein de Hubert. Het terrein bevindt zich globaal aan de achterzijde van de nieuwe Albert Heijn aan de Groenestraat.

De ingang van het terrein bevindt zich aan de Sint Hubertusstraat, tussen het schoolgebouw (ROC) en het pand van Multisol. Eenmaal door de slagboom ga je rechtdoor naar onze blauwe toegangsdeur. De ingang wordt o.a. gedeeld met fietsenwinkel Stipbike. Een ruime industriële trainingsruimte, drie goed ingerichte behandelkamers en parkeren op het terrein of direct vooraan bij de slagboom. Onze locatie heeft het allemaal. Je kunt hier onder andere terecht voor: oedeemfysiotherapie, oncologische- en neurorevalidatie; sportfysiotherapie; dry needling; loopanalyse, loopscholing en trainingsprogramma’s.

Ook na een operatie ben je hier aan het juiste adres. Wervelkolom-, knie-, heup- en schouderklachten vallen binnen ons aandachtsgebied. Wanneer je een sportblessure hebt gaan wij graag met je aan de slag. Ben je niet geblesseerd en wil je serieus werken aan het opbouwen van kracht en/of conditie? Heb je een uitdagend doel gesteld? Kom gerust binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Nu je er toch bent, geniet dan van een drankje en kunst op het terrein van creatieve broedplek Stichting Hubert.