Ons team

Ons team

Onze Manueel therapeut i.o.

Teun Goossens

In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Vervolgens ben ik direct begonnen aan de master Musculoskeletale Revalidatie met als specialisatie Manuele therapie. Door deze master te volgen heb ik meer kennis, een bredere visie, vaardigheden en expertise ontwikkeld op het gebied van het helpen van personen met klachten aan het bewegingsapparaat. Ik begeleid en adviseer cliënten met diverse vraagstukken en doelstellingen in de praktijk, waar mijn persoonlijke passie en focus ligt bij de (top)sport en manuele fysiotherapie.

Sinds 2019 ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut ook met veel plezier docent aan de opleiding fysiotherapie op de HAN in Nijmegen.
Hiernaast begeleid ik als fysiotherapeut ook af en toe top atleten van NN running team bij wedstrijden in het buitenland.

Als fysiotherapeut ben ik een groot voorstander van bewegen, mocht je tijdens een fysiotherapeutisch consult in plaats van stil zitten graag samen een rondje buiten willen wandelen dan kan dat, geef het dan vooral aan!

Naast mijn werk ben ik zelf fanatiek hardloper/trailrunner, het liefst op alle denkbare afstanden en terreinen. Van 5km tot 42km én daar voorbij (ultralopen). Daarnaast kun je me tegenkomen op de MTB/racefiets, in het zwembad, op de tennisbaan of in het krachthonk.

Specialisaties en aandachtsgebieden

Fysiotherapie bij sporters

Musculoskeletaal therapeut / Manueel therapeut

Overige activiteiten

Docent BSc. Fysiotherapie HAN


Werktijden:
Woensdag 13:00 - 20:00
Vrijdag 13:00 – 17:30

Vriendelijke groet,
Teun Goossens
Onze Algemeen- en sportfysiotherapeut

Thomas Dunkerbeck

Wij zijn erg blij om te kunnen melden dat sportfysiotherapeut Thomas Dunkerbeck ons team per 1 juli komt versterken!
Thomas is zeer ervaren en met name gespecialiseerd in klachten aan benen en voeten. Dat geldt onder andere voor orthopedische klachten en spierblessures. Daarnaast werkt hij met veel plezier samen in de training en begeleiding van mensen in de oncologische- en neurorevalidatie.
Een grote passie is ultralopen, ofwel heeel erg lang door de bergen lopen. Na onder andere de Ultra Trail du Mont Blanc (300 km) te hebben gelopen en het volbrengen van een 'Fun run' tijdens de Barkley Marathon 2022, zal hij in de 2e week van juli deelnemen aan de Eiger Ultra Trail 250 https://www.eigerultratrail.ch/en/e250-unesco-jungfrau-aletsch-trail.html
Onze Oedeemfysiotherapeut, oncologische- en neurorevalidatie

Marie-Louise van Esch

Mijn start bij de FysioHub geeft me heel veel energie!
Ik ben gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologische- en neurorevalidatie.

Samen met oncologische patiënten start ik al tijdens de medische behandelingen met trainen, om de behandelingen zo goed mogelijk door te komen. Better in is better out. Daarmee zorgen we voor een goede basis voor re-intergratie, wanneer de behandelingen eenmaal afgerond zijn. Ik vind het een uitdaging om met iedereen een persoonlijk afgestemd programma te maken. Dit kan zijn op het gebied van conditie- en of krachtverlies, oedeem, bewegingsbeperking als gevolg van een operatie, litteken, pijn of algemene vermoeidheid. Het is voor de meeste mensen een bewogen tijd. Ik ben dan ook vraagbaak en ondersteun bij moeilijke momenten.
Bij neurorevalidatie geldt dat ik probeer om, samen met patiënten en de omgeving, te kijken wat de mogelijkheden in het leven zijn, ondanks toenemende beperkingen. Wat wil je nog, wat kan je nog en wat heb je daarvoor op alle denkbare vlakken nodig? Zowel fysiek als emotioneel en met een praktische benadering. Ik werk daarbij graag en veel samen met parkinsonverpleegkundigen, ergotherapeuten en andere disciplines.

Voor de meeste cliënten geldt dat zij een nieuwe balans moeten vinden tussen ‘wat kan ik en wat wil ik”. Ik vind het heel bijzonder dat ik daarbij een tijdje met je mee mag lopen in jouw leven. Wat vooral geldt: wat is belangrijk voor jou!

Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet, CVA-netwerk Nijmegen, ONZG en Onconet

Verder houd ik van rennen. Niet heel hard, maar lekker lang!

Onze Algemeen- en sportfysiotherapeut

Sander de Haan

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Via de opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht en na een uitstapje in de arbeidsrevalidatie, ben ik weer als fysiotherapeut aan de slag gegaan.
Na een aantal jaren het docentschap aan de HAN te hebben gecombineerd met fysiotherapie in de particuliere praktijk, heb ik de afgelopen jaren in loondienst gewerkt in Nijmegen Oost.
Het vak boeit me enorm. daarbij zijn het vooral de verschillende mensen zorgen voor uitdaging en stimulans. Al jaren koester ik de wens om zelfstandig een weg te vinden in het veranderende landschap van de fysiotherapie. Sinds april 2022 heb ik eindelijk de laatste stap genomen. Samen met Lars Oude Nijhuis ben ik een maatschap voor fysiotherapie gestart.
Dit op een frisse, energieke en zeker ook dynamische lokatie. Deze stap geeft mij alle energie om er samen met ons leuke fysio-team een succes van te maken. Samen zullen we er alles aan doen om onze cliënten de juiste zorg te bieden.
Mijn vrije tijd besteed ik veelal aan ons gezin met drie kinderen. Verder probeer ik met enige regelmaat te tennissen en te ijshockeyen.

Mijn professionele focus ligt voornamelijk op de orthopedische revalidatie met schouderrevalidatie in het bijzonder. Ook sportfysiotherapie en dry needling horen bij mijn aandachtsgebieden.

Voel je welkom bij de FysioHub-Nijmegen….tot snel!
Onze Algemeen fysiotherapeut & neurorevalidatie

Lars Oude Nijhuis

Vol enthousiasme ga ik met Sander het avontuur van Fysiohub-Nijmegen aan, na 8,5 jaar samengewerkt te hebben in Nijmegen-Oost. Naast fysiotherapeut ben ik bewegingswetenschapper en in 2010 gepromoveerd in de medische wetenschappen op onderzoek naar loop- en balansstoornissen. Daarbij heb ik me gespecialiseerd in revalidatie bij neurologische bewegingsstoornissen en spierziekten. Het werk in de praktijk combineer ik met werkzaamheden als docent en examinator voor de Master Geriatriefysiotherapie van Avans+. Als fysiotherapeut hoop ik vooral bij te dragen aan het welzijn en zelfredzaamheid van mensen. Het concept van Positieve Gezondheid spreekt me erg aan, waarbij met een brede kijk op gezondheid, bijgedragen wordt aan het vermogen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Daarover gesproken; ik heb een fantastisch gezin en zit graag op een racefiets, of hobbel al mountainbikend of trailend door de bossen.

Naast algemene fysiotherapie richt ik me specifiek op: neurorevalidatie | loop- en balansstoornissen | loopanalyse | orthopedische revalidatie. In de behandeling maak ik onder andere gebruik van dry needling en kinesiotaping.

Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet, CVA netwerk Nijmegen en MS Zorg Nederland